Matshoot på Restaurant Madu, Grims Grenka

Siste uke fikk jeg en telefon fra Jim Anthony som er food & beverages manager på restaurant Madu på Grims Grenka. Han lurte på om jeg kunne være interessert i å ta litt matbilder for dem, så jeg stakk ned dit for å møte ham og kjøkkensjef Marcus Torgeir.

Det er en herlig gjeng som jobber på Madu, det er god stemning og maten er en drøm for både matelskere og matfotografer (og jeg faller tilfeldigvis i begge kategorier). Allerede på møtet fikk jeg servert en rekke godsaker (eller lækkerier som vi kaller det på dansk) og var kjempeinspirert når jeg gikk derfra.

Tirsdag hadde vi shoot, så jeg tilbrakte hele dagen i restauranten. Hadde en fantastisk dag med alle som jobbet der, jeg skulle ønske alle dager var som den! Vi var et bra team, derfor ble også bildene fine. Jeg håper jeg har klart å få frem hvor fantastisk nydelig maten til Marcus er. Jeg spiser vanligvis lite fisk, og definitivt ikke rå fisk, men jeg spiste faktisk alt jeg fikk servert og det var digg! Jeg må bare konstatere at jeg elsker fisk, i hvert fall om det er Marcus som har tilberedt den:)