Sensommerdrømmer

I september var jeg på en liten hyttetur med Yvonne. Det ble sene kvelder med rødvin ved fjorden, og selvfølgelig en del bilder. Her kommer noen av de vi tok den helgen:

 

starfish-portrait.jpg
starfish
water_portrait
water_portrait
water-portrait
floating
summer_dreams

Luksusproblemer...

I helgen hadde jeg shoot med Henrik Mortensen Aune. Henrik er en drøm å jobbe med; helt ekstremt fotogen, laid-back og ikke minst utrolig hyggelig. Vi startet med å ta noen bilder i botanisk hage, som er og blir en av mine favorittlokasjoner, og gikk derfra over Grønland til Barcode. Vi tok masse bilder underveis, og jeg er utrolig fornøyd med de. Så fornøyd at jeg sliter med å velge ut de beste. Derav overskriften, jeg har rett og slett et luksusproblem!
Her kommer et lite utvalg av mine favoritter:

DSC_9145.jpg

Et lite unntak

Jeg tar egentlig ikke bilder av barn. Jeg tar litt nyfødtbilder av og til, men er ikke så flink med større barn, og blir faktisk litt stresset av å skulle både underholde og fotografere. Jeg tror jeg mangler det klovnegenet som gode barnefotografer har, for det faller ikke så veldig naturlig for meg, for å si det slik:)
I går gjorde jeg et lite unntak for en kollega, som klarte å motivere meg med kule inspirasjonsbilder på Pinterest, masse rekvisita og viktigst av alt; løfter om å underholde kid'en (noe han og konen til de grader innfridde; jeg har fortsatt "hjulene på bussen" på hjernen). Det skal også nevnes at Nicolay som jeg fotograferte oppførte seg ganske eksemplarisk, var superfotogen, lot seg bestikke med melk og iPhone, og at både pappa Bent Ove og mamma Stine var veldig flinke til å underholde og distrahere (jeg mistenker at det ikke bare var Nicolay som trengte en liten power nap etterpå).

Nico.jpg
_DSC0193.jpg
_DSC0136-Edit-2.jpg
_DSC0332-Edit.jpg

Lykken er... FUN SHOOT!

Jeg har mange herlige, morsomme fotojobber, men det er likevel ikke så mye som slår helt frie hender, og jeg er så heldig at jeg har noen spreke, fotogene venner som synes det er gøy å være med på shoot, og som ikke er redde for å kjøre rundt ute i gokk og lete etter locations. En av de første sommerdagene i år dro Randi-Lise og jeg på jakt etter locations i Akershus, og fant til slutt den norske ørkenen (nesten da). Her kommer noen bilder derfra, og et bilde fra en av mine favorittlokasjoner; tankskytebaken i Trandumskogen.

_DSC1035-3.jpg
_DSC0980.jpg
_DSC0913.jpg
_DSC1052-3.jpg
_DSC0981.jpg
_DSC1042.jpg

Shoot med Elisabeth

For noen uker siden hadde jeg shoot med Elisabeth Hamar. Rikke Monjor var med som MUA/frisør og Malene Rustad Kjellås fra Come As You Are by Høyer stylet. Her er noen av bildene fra shooten:Bryllupsbilder fra arkivet

Jeg bruker påsken til å rydde litt på harddisken min, og kom over noen bryllupsbilder jeg helt hadde glemt. Jeg tok dem i en periode hvor jeg hadde utrolig mye å gjøre, og har derfor ikke fått lagt noen av disse ut på siden min før nå. Det er synd, for dette er et usedvanlig vakkert og hyggeligt brudepar! Erik og Hanna giftet seg i Asker, og jeg fotograferte dem på Sem Gjestegård etter vielsen. Her er noen av bildene jeg tok:

Bilder fra forlatt sanatorium på Vestlandet

Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Egentlig et luksusproblem, men litt kjipt likevel. Helgene mine går med bryllupsfoto nesten hver helg frem til oktober, men siste helg hadde jeg tid til en liten roadtrip med Randi-Lise. Vi dro til Vestlandet for å ha fashion shoot på et forlatt sanatorium i Lyster. Kjolene er fra Nora Farah, smykkene fra Glitter og skoene fra Bianco og Skopunkten. Her kommer noen av bildene derfra: